Le Creuset wok aanbieding | De beste Le Creuset deals

Wie graag Aziatische gerechten maakt zal veel plezier hebben van een Le Creuset wok aanbieding. De producten in deze aanbieding zijn van een uitstekende kwaliteit en geschikt om dagelijks te worden gebruikt, zelfs in een professionele omgeving. Je kunt kiezen uit verschillende modellen in een Le Creuset wok aanbieding. Een belangrijke eigenschap van de wokpannen van Le Creuset is, dat deze aan de binnenzijde zijn voorzien van een zeer goede anti-aanbaklaag. Daardoor zal het voedsel nooit vastplakken aan de wand. Een ander voordeel van deze aanbaklaag is, dat de wok erg gemakkelijk is schoon te maken.

De beste Le Creuset wok aanbiedingen bij:

Eigenschappen Le Creuset wok aanbieding

Een wokpan uit een Le Creuset wok aanbieding is een hulpmiddel bij het koken, dat bij verkeerd gebruik erg snel slijt. De voeding wordt met een houten spatel door de pan verspreid om te voorkomen dat het aanbrandt. Die spatel stelt de binnenkant van de wokpan flink op de proef. Als er voedsel aanbrandt heeft de binnenzijde extra te lijden, want dan wordt er vaak veel kracht uitgeoefend om de wokpan weer schoon te krijgen. Met een goede anti-aanbaklaag, zoals in de producten in een Le Creuset wok aanbieding, zijn al deze problemen te voorkomen.

Le Creuset wok aanbiedingen

Nieuwe anti-aanbaklaag

Vanwege een nieuw ontwikkelde anti-aanbaklaag van de producten uit een Le Creuset wok aanbieding is voortijdige slijtage bij deze producten geen issue. De vernieuwde anti-aanbaklaag zou blijkens onderzoek vier keer zo sterk zijn als van andere wokpannen. Met een wokpan uit een Le Creuset wok aanbieding is het zelfs niet eens nodig om olie of vet te gebruiken. Het voedsel zal zelfs dan niet aanbakken. Het bereiden van een maaltijd waar vis in is verwerkt is ook geen probleem in een product uit een Le Creuset wok aanbieding. Vis brandt erg snel aan, maar bij een wokpan van Le Creuset heb je daar helemaal geen last van.

Constructie van een wokpan

Een product uit de Le Creuset wok aanbieding is geschikt voor elke warmtebron. Je kunt hem gebruiken op een gaspit, elektrische kookplaat, keramische kookplaat, halogeen en op inductie. De wok is gemaakt van gesmeed aluminium. Aan de onderzijde is hij versterkt met een plaat roestvrij staal. Die geven de producten in de Le Creuset wok aanbieding hun stevigheid. Het roestvrij staal zorgt er tevens voor dat de warmte goed over de wokpan kan worden verspreid. De pan is voorzien van twee sterke handgrepen of een steel en een handgreep. Ze zijn leverbaar in diameters tussen 26 – 32 centimeter.

Gebruik van een Le Creuset wok aanbieding

Koken in een wokpan verschilt flink van het koken in een ‘gewone’ pan. Wokken gaat het beste op een gemiddelde of lage temperatuur. De kans op aanbakken en beschadiging van de wokpan is dan het kleinst. Als kok moet je voorzichtig zijn met keukengerei in een wokpan. Je kunt metalen producten het beste helemaal niet gebruiken. Met kunststof of houten producten zal de binnenkant van de wokpan minder snel beschadigen. Elektrische producten, zoals een blender, worden ten zeerste afgeraden, net als scherpe producten, zoals messen.

De anti-aanbaklaag van een wokpan uit een Le Creuset wok aanbieding kan ook erg gemakkelijk beschadigen door wrikkende bewegingen door het voedsel. Ook het tikken met een spatel op de rand van de wok kan schade veroorzaken, omdat de anti-aanbaklaag dan gemakkelijk kan loslaten. Voor het koken in een wok geldt als algemeen advies dat je schrapende bewerkingen over de bodem van de wokpan moet vermijden. Bij het omscheppen van het voedsel moet je dus heel voorzichtig zijn. Een goede methode is de wok bij de handvatten te pakken en het voedsel door de beweging van de wokpan te keren.

Le Creuset wok aanbieding

Een wokpan schoonmaken

Net zoals bij het schoonmaken van een wokpan is aandacht voor de anti-aanbaklaag ook bij het schoonmaken erg belangrijk. Voorafgaand aan het schoonmaken is het goed om de wokpan eerst te laten afkoelen. Als dat niet mogelijk is kan de wokpan worden omgespoeld met warm water. Vermijd bij de producten uit een Le Creuset wok aanbieding te grote plotselinge temperatuurverschillen. Die zijn er de oorzaak van dat de anti-aanbaklaag los kan laten. Hoewel het bij een wokpan uit een Le Creuset wok aanbieding nauwelijks gebeurt dat voedsel aanbrandt, mogen deze resten niet worden verwijderd met een scherp voorwerp of een schuurspons.

Warm water en afwasmiddel

De beste manier om een wokpan uit een Le Creuset wok aanbieding schoon te maken is met de hand. Gebruik warm water en gewoon afwasmiddel en maak de wokpan schoon met een zachte afwasborstel. Agressieve schuurmiddelen en stugge reinigingsborstels zullen ervoor zorgen dat de anti-aanbaklaag snel kapot gaat. De wokpan kan ook beter niet in de vaatwasser worden gezet, omdat de zeep in een vaatwasser erg agressief is. Na het schoonmaken van een wokpan kan deze worden ingevet met olie. Doe dat alleen aan de binnenzijde. Als de buitenzijde wordt ingevet zal dat inbranden.

Bekijk alle Le Creuset aanbiedingen: Braadpannen, koekenpannen, wokpannen, grillpannen, hapjespannen, ovenschalen, fluitketels, tajine's, Les Forgees, Black Friday

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Le Creuset aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Le Creuset aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Fonq. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Le Creuset aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 tot €100 bespaard door gebruik te maken van een Le Creuset aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Le Creuset aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Le Creuset aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.