Levenslang plezier van een nieuwe pannenset

0
279

Als koken een liefhebberij van je is kun je daar nog meer plezier aan krijgen door gebruik te maken van goede pannen. Je moet dan wat dieper in de buidel tasten en niet de goedkoopste producten aanschaffen. De kans is groot dat die niet voldoen en dat is jammer. Een BK pannenset kopen biedt wat kwaliteit betreft veel kans op succes. BK is een merk dat al 170 jaar pannen maakt. Het is een Nederlands merk, dat bekend staat vanwege de topkwaliteit van de producten. BK pannen zijn er in alle denkbare soorten en maten.

Eigenschappen van pannen van BK

Bij BK heeft men de visie dat een pan altijd van topkwaliteit moet zijn. Dat houdt in dat je ze veilig moet kunnen gebruiken en dat ze een zeer lange levensduur moeten hebben. Om dat te kunnen garanderen worden alle pannen gemaakt van roestvrij staal. Dat materiaal is zeer sterk en kan niet roesten, ook niet als de pannen jarenlang worden gebruikt. Wat betreft gebruiksgemak heeft roestvrij staal de eigenschap dat het warmte goed geleidt. Om de temperatuur in een pan uit een BK pannenset optimaal te verdelen worden de pannen gemaakt van verschillende lagen roestvrij staal.

Gebruiksgemak

De ervaring van BK bij het bedenken van vernieuwende elementen komt het sterkst tot uiting in het gebruiksgemak van de pannensets. Het bedrijf heeft in de loop der tijd allerlei systemen ontwikkeld, waarmee het gemakkelijk is om het vocht uit een pan af te gieten. Dankzij de slim ontworpen handgrepen van isolerende materialen is het risico dat je je handen brandt bij het vastpakken van een pan van BK erg klein. Om te voorkomen dat je tijdens het bereiden van een gerecht telkens de deksel van een pan moet halen, kun je bij BK pannensets kopen met glazen deksels.

Welke pannenset past bij jou?

De keus in pannensets van BK is erg groot. Daarom moet je bedenken van welke pannenset jij het liefst gebruik wilt maken. Een factor waar je het eerst naam kunt kijken is de warmtebron. Ondanks dat je de pannen van BK bijna allemaal op elke warmtebron kunt gebruiken, zijn er een paar modellen die speciaal bedoeld zijn voor één soort warmtebron. Vervolgens gaat het erom dat je een maat pannenset uitzoekt die past bij de wijze waarop jij graag wilt koken. Kies dus voor de pannen die je vaak denkt te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here